Tuesday, 3 May 2016

Percuma Bulk Sms : SMS tunai

SMSTunai.Com menjalankan perkhidmatan bulk sms secara 'online'. Apa itu bulk sms?? Bulk SMS merupakan satu sistem yang digunakan untuk menghantar dan menerima pesanan ringkas (SMS), Khidmat Pesanan Multimedia (MMS), WAP Push, SMS/MMS Broadcast, Flash Message dan bermacam-macam lagi secara online. Selain itu bulk SMS juga dapat menghantar pesanan ringkas secara pukal iaitu menghantar pesanan ringkas lebih dari satu nombor. Sistem ini sangat sesuai untuk mempromosikan bisnes anda dengan cepat, mudah dan berkesan.

Apa itu Bulk SMS ?
BULK SMS ialah satu cara menghantar SMS dengan hanya sekali KLIK kepada beribu penerima dalam masa sesingkat 15 saat. Menarik ya ! Satu KLIK, beribu orang menerima SMS anda ! Hanya menggunakan WEBSITE yang dihubungkan dengan internet sahaja anda boleh menghantar beribu SMS !
Sistem ini juga di sokong oleh semua syarikat utama Telekomunikasi di Malaysia dan juga beberapa syarikat telekomunikasi luar negera. Penggunaan sistem ini amat mudah dan mesra, kerana TIDAK MELIBATKAN PENGGUNAAN SEBARANG SOFTWARE, HANYA PERLU INTERNET SAHAJA ! KAMI SEDIAKAN SISTEM, ANDA SEDIAKAN NOMBOR TELEFON..ITU SAHAJA!!
 Apa yang menarik?

1-Komisyen melebihi 100%
2-Modal Rendah iaitu hanya RM30 sahaja & Bayar Hanya Sekali Seumur Hidup
3-Bukan Binary / Multi-Level Marketing (MLM)
4-Bukan Skim Cepat Kaya / Pyramid / Pelaburan / Wang Pos / Surat Berantai
5-Tiada Pangkat, Pairing atau Flushing
6-Pendapatan TIADA HAD (infiniti)
7-Berkonsepkan ONLINE dan OFFLINE
8-Web Replika Diberikan PERCUMA
9-Semua pembayaran terus di lakukan ke akaun anda tanpa admin
10-SMS serendah 8 sen dan top up sms  paling rendah RM10 sahaja
11-Setiap pembayaran dilakukan ke akaun anda sms akan dihantar percuma


No comments:

Post a Comment