Bulk Sms

Apa itu BulkSMS!

 Secara umumnya BulkSMS adalah teknologi yang membolehkan penghantaran maklumat terus kepada penerima atau dengan lain perkataan BulkSMS merupakan kaedah hebahan yang dilakukan melalui SMS menggunakan komputer berinternet. Penghantaran SMS melalui teknologi ini bukan sahaja  kepada satu penerima malah kepada beribu-ribu penerima dengan HANYA satu klik sahaja. Dengan menggunakan BulkSMS, nama penghantar(Sender id) boleh diujudkan tanpa had.Berikut adalah secara ringkas ciri-ciri BulkSMS.

1-Adalah satu cara pemasaran terkini yang amat murah dan terbukti berkesan malah telah menjadi satu cara pengiklanan yang paling efektif. Ia juga dikenali sebagai SMS sehala (One way SMS).

2-ID penghantar (Sender ID) boleh ditukar tanpa had mengikut keperluan perniagaan atau perkhidmatan semasa. Ia lebih menjimatkan jika digunakan untuk menjemput kenalan ke majlis-majlis tertentu atau menjemput orang ramai hadir ke program.

3-Boleh menghantar 50,000 SMS serentak dalam satu masa yang sama. Caj hantaran setiap SMS bernilai RM0.09/RM0.08 sen

4-Boleh menghantar SMS secara terus atau berjadual tanpa had masa serta menerima pengesahan pesanan SMS anda samada telah diterima atau gagal

5-Sebagai satu alternatif penyimpanan data yang sangat efektif

LIHAT VIDEOhttp://smstunai.com?member=zali669

No comments:

Post a Comment